p_b%20temps1.gif p_b%20benvinguda11.gif mitja046069.gif p_b%20com%20arribar11.gif p_b%20serveis11.gif mitja046067.gif mitja046065.gif mitja046063.gif mitja046061.gif
1
-
2
mitja046056.jpg logo%20henkel%20lateral.jpg mitja046051.jpg
Ajuntament de
Vilanova del Vallès
mitja001074.jpg escudo%20roca.jpg lateral%20col_dapsa.jpg valles_visio_logo%20pq%20m.jpg enlace%20club.jpg vallesvisio.jpg mitja046044.jpg
Avituallament d'arrivada
POWERADE
mitja046042.jpg mitja046040.jpg mitja001055.jpg mitja046037.jpg mitja046035.jpg mitja046033.jpg mitja046031.jpg
Lote de productes Henkel.
 14 Març 2017
Lot de productes Henkel, per a tots i totes els inscrits a les curses Mitja Marató i 6K.

Recordeu que podeu escollir talla de samarreta a l'inscriure't.
Corre La Mini Marató Solidària
28 Març 2017
mitja046024.jpg
Vine a corre la Mini Marató Solidària, la totalitat de la recaptació de les inscripcions anirà destinada per a Cruz Roja Granollers.
Inscripcions Obertes!!!
Els parlaments oficials van comptar amb la intervenció de David Sánchez Vallecillos, ambaixador i col·laborador de l’Hospital sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil, organització que es beneficia aquesta edició de l’aportació solidària que Henkel farà per cada inscrit a la Mitja i als 6km. Sánchez va parlar de la problemàtica que suposa que es prioritzin els recursos d’investigació i recerca pels casos de càncer en adults i que les ajudes solidàries com la de la Mitja o la de l’associació Pulseras Candela que ell mateix presideix són les que mantenen l’empenta de la investigació del càncer infantil.
Per aquesta edició, la Mitja estrena data: 23 d’abril. Aquesta coincidència de dates entre la Diada de Sant Jordi i la Mitja 2017 va ser destacada al parlament de l’alcaldessa de Vilanova, Yolanda Lorenzo, i serà l’eix de gran part de les activitats culturals i d’animació que envolten la Mitja de Montornès.
Els organitzador esperen igualar com a mínim els 3000 inscrits de la darrera edició, entre les dues curses. Ja s’ha confirmat la presència d’atletes de nivell, entre els que destaquen Angèlica Esparza (campiona de Catalunya de 10.000 metres i sotscampiona de marató), Driss Lakhouaja (guanyador de la darrera Mitja Montornès), Javier López Merino (actual campió d’Espanya de mitja marató i 10.000 metres en categoria veterans), Jose Luís Blanco (campió de Catalunya de 10.000 metres) i, a la cursa de 6km, Montse Sanz (subcampiona d’Espanya de 1.500 i campiona de Catalunya de 5km i 10km)
Aquest any, la Mitja Montornès serà la prova que tanqui el calendari de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona, agrupades sota el nom de Challenge de Mitges Maratons.
 
La Mitja organitzarà per desè any la Mini Solidària, curses per a nens i nenes de 3 a 12 anys, que tindrà lloc al centre de Montornès del Vallès el dia 22 d’abril a la tarda. Tota la recaptació de la Mini es destinarà aquesta edició a la Creu Roja de Granollers. A més, el dia 23 d’abril, durant la celebració de la Mitja i a la zona d’arribada, hi haurà un fotocol del “Movimiento Piu” on tothom que vulgui podrà fer-se la seva foto que es transformarà en un quilo de menjar per a Càritas de Montornès.
 
El Club d’Atletisme Montornès, principal organitzador de la Mitja, te actualment més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i serà el destinatari de tots els beneficis de la Mitja pel manteniment del Club i de l’escola d’Atletisme. Gràcies a les aportacions de la Mitja, el Club pot facilitar la pràctica d’esport amb quotes socials i col·laborar activament amb els serveis socials del municipi.
 
L’acte de presentació es va tancar amb la ja tradicional fotografia de tots els representants de les diferents institucions i empreses implicades en la Mitja amb la samarreta d’aquesta edició, que rebran tots els inscrits juntament amb el lot de productes Henkel i una motxilla que portarà com a motiu el drac de Sant Jordi.
Presentada la 24ª Mitja Montornès
6 d'Abril 2017
· La coincidència, per primera vegada, amb la Diada de Sant Jordi, marcarà els actes
· Els Atletes Locals, principals candidats a la victòria a les curses.
· Els organitzadors aposten pels atletes populars i per sumar accions solidàries.
Dimecres dia 5 d’abril a la tarda, al Centre Cultural de Vilanova del Vallès, va tenir lloc la presentació de la Mitja 2017, la 24ªedició, les curses i actes relacionats.
 
L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; de Montmeló, Antoni Guil; de Montornès del Vallès, José A.Montero, y de La Roca del Vallès, Albert Gil, del Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, de patrocinadors, col·laboradors...fins completar una seixantena de convidats que, un any més, no van voler perdre’s la presentació de la Mitja.
VII concurs fotogràfic de la Mitja Marató
8 d'abril 2017
mitja046015.jpg mitja046013.jpg
Dona tota la teva creativitat i participa
en el VII concurs fotogràfic els dies 22
i 23 d'abril i aconsegueix premis en
metàlics i lots de productes Henkel.
Per saber com participar i veure les
bases del concurs fes un clic al reglament.
Xerrada "Mai no és tard"
11 d'abril 2017
· Xerrada impartida per Miquel Pucurull i Montse Marin.
· Presentació llibre "Mai no és tard" autor: Miquel Pucurull.
El dia 19 d'abril a les 19 hores, a la sala d'actes de la Biblioteca de Montornès i de la mà del seu autor, Miquel Pucurull, i de Montse Marin Jané, tinfrà lloc la xerrada de la Mitja 2017.

Miquel Pucurull, conegut corredor popular de 77 anys, ens presentarà el seu llibre i ens parlaran sobre l'esport i el món del corredor popular.
Us esperem!!!
mitja046009.jpg
Xerrada de Salut i Esport Mitja 2017
19 d'abril 2017
· Xerrada impartida per Miquel Pucurull i Montse Marin.
· Presentació llibre "Mai no és tard" autor: Miquel Pucurull.
Aquesta tarda a la sala d'actes de la Biblioteca de #Montornès ha tingut lloc la xerrada de salut i esport d'aquesta edició de la Mitja, amb la presentació del llibre "Mai no és tard", de Miquel Pucurull Fontova
Ha obert l'acte la regidora de Cultura de Montornès, Helena Ollé que ha donat pas a Montse Marín, monitora de gent gran.
José Bizarro, atleta veterà i maratonià de Montornès, ha presentat al Miquel Pucurull qui ens ha parlat de com l'esport és important per la gent gran i com l'afronta ell als seus 77 anys.
Aquesta xerrada, que ha atret a moltes persones i ha aconseguit omplir la sala, és el primer acte obert de la Mitja 2017, que demà tanca inscripcions molt a prop d'arribar als inscrits de la darrera edició.
La Mitja arriba aquest diumenge 23 a la seva 24 edició com a darrera proba puntuable per la Challenge de la Diputació de Barcelona. El dissabte 22, com cada any des de fa ja 10 edicions, tindrà lloc la Mini Solidària, amb recaptació íntegra per la Creu Roja de Granollers. Recordar que Henkel donarà mig euro per inscrit a la Mitja i als 6km per la investigación del cáncer infantil a Sant Joan de Déu de Barcelona i que tots els beneficis de la Mitja es destinen al manteniment de l'escola i club d'Atletisme de Montornès.
1foto en Movimiento Piu X 1Kg d'aliment a Càritas
21 d'abril 2017
Ens sensibilitzen molt per als que mes ho necessiten, per això el dia de la mitja per cada foto que et facis al photocall, la Mitja donarà 1Kg d'aliment a Càritas.
La teva ajuda es molt important.

Serà molt divertit!!!
mitja046001.jpg
FOTOS